Blogging Tutorial : How To Add Scrollbar On Blog Archive?


Tadi, baru aja Kaoru (prettysweetpanda.blogspot.com) sama Kak Ai (savirasu.blogspot.com) request cara nambahin scrollbar di blog archive. Aku akhir - akhir ini sering banget nge - post tutorial karena banyak yang request, alhamdulillah :D

Blogging Tutorial : How To Make Floating Navigation? #1


This tutorial is requested by Kak Shafia (shafiaagadiz.blogspot.co.id) buat bikin floating navigation gitu. I know this is cool and very pretty karena unik gitu dan jarang orang punya navigation gini, kan? (sok iye) so today, I decided to make the tutorial only for you guys!

Would You Rather Book Tag

I just visited a blog (nurulrasya.com) and I found an interesting tag, named "Would You Rather Book Tag" and I will do this tag now. I tag 3 peoples ; Kak Shafia, Sasha and Kaoru to do this tag! Come on, its a great tag, tho.

My Adsense Its Approved!


Jadi, sejam lalu, ngecek gmail kan tuh. Aku hafal banget gmail aku itu inbox nya cuman 9 mails. Itu pun cuman dari 4Shared, Snapchat, Twitter ... not really important sih. Tapi, waktu gmail nya lagi loading, itu ada tulisan 10 mails. Wow, email baru. Dari siapa?